Mainīt tēmu
Informācija
Aptauja

Какая модель авто вам нравится больше всего?


 
Reklāma

Haval H9 saņēma visaptverošu atjauninājumu

Ķīniešu krosovers Haval H9, kas saņēma pēdējo nozīmīgo atjauninājumu Eiropas tirgum jau tālajā 2017. gadā, atkal nokļuva automobiļu ziņu biļetenos. Šoreiz mašīnas izstrādātāji neskopojās ne tikai ar kosmētiku, bet arī pastiprināja elektroniku, kā arī modeļa tehniskos parametrus.
Tātad, vai nu benzīna turbokompresoru četri ar 218 ZS darbojas kā jauns spēka agregāts. un 380 ņūtonmetru griezes momentu jeb 190 ZS dīzeļdzinēju ar turbokompresoru. un 420 ņūtonmetru griezes moments. Turklāt divi kompresori vienlaikus dod vilci dīzeļdzinējam, taču tas arī maksā vairāk nekā benzīna līdzinieks. No transmisijas var izvēlēties mehāniku vai automātisko, nekas jauns.

Kosmētikas ziņā krosovers ieguvis svaigas riepas, izcilus diskus, modernu virsbūves elementu štancēšanu un daudz citu patīkamu sīkumu. Salonā nomainīta multimediju sistēma, daudzfunkcionālā stūre un instrumentu panelis.
Papildus tam ir uzlaboti sēdekļi ar ērtu sānu atbalstu mugurai, lieliska divu zonu klimata kontrole un bezvadu uzlāde viedtālruņiem, kas joprojām nesasniedz vidējās klases auto standartus.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/

Имя:*
E-Mail:
        
Введите код: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Tagi:
     Skati 1258  |  Atstājiet komentāru
Projektējis BESTNEWSLV-GROUP by DataLife Engine 2019