Mainīt tēmu
Informācija
Aptauja

Какая модель авто вам нравится больше всего?


 
Reklāma

Kompakts krosovers FAW Bestune T77, kas vēlas cīnīties

Ķīnas autoražotājs FAW kļūst arvien redzamāks pasaules mērogā. Eiropā šīs markas automašīnām jau ir sava fanu auditorija, kas dod priekšroku saņemt pieņemamu kvalitātes līmeni par diezgan atbilstošām izmaksām. Par prieku šiem cilvēkiem, šodien mēs runāsim par vēl vienu jaunu produktu no FAW, proti, Bestune T77 krosoveru.
Šis auto tika prezentēts 2018. gadā, un pašā Ķīnā tas iznāca tieši pirms gada. Iemesls, kāpēc modelim bija vajadzīgs tik ilgs laiks, lai sasniegtu Vecās pasaules valstis, nav pilnībā zināms. Jebkurā gadījumā nākamajā mēnesī jūs varat paņemt pilnīgi jaunu krosoveru no automašīnu tirdzniecības vietas. Kā viņš var pārsteigt un pievilināt pircējus!?

Zem krosovera pārsega 160 ZS benzīna četrinieks ir diezgan izplatīts vidējam cenu segmentam. un 285 ņūtonmetru griezes moments. Turklāt ir tikai priekšpiedziņas veids bez alternatīvas. Bet pircēja izvēle ir klasiskā sešpakāpju mehānika un septiņu pakāpju BorgWarner robotizētā pārnesumkārba.
Krosovera izskats ir diezgan veikls. Redzams, ka dizainerus pirmām kārtām iedvesmojuši Eiropas modeļi, tāpēc izskats būs patīkams teju jebkura vietējā autobraucēja acij. Arī interjers ir veidots atbilstoši mūsdienu tendencēm un priecē ar ērtu iespēju pārpilnību.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/

Имя:*
E-Mail:
        
Введите код: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Tagi:
     Skati 1361  |  Atstājiet komentāru
Projektējis BESTNEWSLV-GROUP by DataLife Engine 2019