Mainīt tēmu
Informācija
Aptauja

Какая модель авто вам нравится больше всего?


 
Reklāma

Honda Passport ir ieguvusi jaunu īpašo versiju

Labs vidēja izmēra apvidus auto Honda Passport ieguvis jaunu īpašo versiju ar nosaukumu Pilot. Šī modifikācija izceļas ar samazinātiem virsbūves izmēriem, jauniem spēka agregātiem, kā arī uzlabotu dekoru. Tomēr sāksim no paša sākuma un pastāstīsim par jauno produktu visās tā detaļās.
No dzinēju līnijas tika attārpots kāds ļoti kuriozs eksemplārs, ko pārstāvēja 3,5 litru benzīna V6, kas attīsta 284 ZS. un 355 ņūtonmetru griezes moments. Šis dzinējs darbojas ar parasto variatoru vai tradicionālo sešpakāpju mehāniku tiem, kuri ir pieraduši vadīt motora darbību ar savām rokām.

Izskata ziņā speciālā versija no bāzes atšķiras arī ar izteiktu sportisku motīvu klātbūtni. Nomainītā reste, optika un daži virsbūves elementi pilnībā maina iemīļotā japāņu krosovera izskatu, pateicoties kam tas noteikti būs pieprasīts estētiski gudru pircēju vidū.
Pretējā gadījumā modelis konkurēs ar vidēja budžeta automašīnām ar lielisku iespēju komplektu. Starp citu, šeit ir pieejami digitālie instrumenti, daudzfunkcionāla stūre, multimediju sistēma ar asistentiem, kā arī uzlabota klimata kontrole, kas ļauj elastīgi regulēt temperatūru.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/

Имя:*
E-Mail:
        
Введите код: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Tagi:
     Skati 1386  |  Atstājiet komentāru
Projektējis BESTNEWSLV-GROUP by DataLife Engine 2019