Mainīt tēmu
Informācija
Aptauja

Какая модель авто вам нравится больше всего?


 
Reklāma

10 PRETENDENTUS UZ STATUSU "GADA AUTO 2020»

Finālisti tika paziņoti konkursa gada Auto pasaulē. Desmit modeļiem palikuši sacensībās. Uzvarētājs tiks piešķirts autoizstādē New York aprīlī. Ne viena amerikāņu mašīnas nav palikusi sacensībās. Autoražotāji Eiropā,Japānā un Dienvidkorejā bēg sacīkstēs, lai viens no modeļiem ir ieguvusi titulu World Car of the Year 2020 (gada Auto pasaulē).

Desmit finālistiem palika sacensībā. Volkswagen ir divi pārstāvji kaujā (golfa un T-Cross). Arī ar divām automašīnām var lepoties ar Mazda (CX-30 un Mazda3) un Mercedes-Benz (CLA un GLB).

Hyundai Sonata

Kia Soul EV

Kia Telluride

Range Rover Evoque

Mazda3

Mazda CX-30

Mercedes-Benz CLA

Mercedes-Benz GLB

Volkswagen Golf

Volkswagen T-Cross

Kia Soul EV un Volkswagen T-Cross ir arī konkurentu sacensībā par World Urban Car (pilsētas gada auto), kur viņi cīnās par pirmo vietu ar Mini Cooper SE, Peugeot 2008 un Renault Clio.
Konkurss World Luxuy Car (luksusa automašīnu gadi) - tas ir karš starp vāciešiem. Sarakstā finālistiem ir BMW X5, BMW X7, Mercedes-Benz EQC, Porsche 911 un Porsche Taycan.

BMW un Porsche cer uz trofeju un kategoriju World Performance Car (gada Auto), jo tieši tur sacenšas BMW M8, Porsche 718 Spydder/Cayman GT4, Porsche 911 Porsche Taycan un Toyota GR Supra.

Visi modeļi automātiski iekļautas sacensības World Car Design of the Year (Dizains gadā), bet šajā īsajā sarakstā ir dizaineri Ian Callum no Jaguar un Gordon Murray, kas atbild par izskatu, "McLaren", ietvēra Alpine 110S, Mazda3", " Mazda CX-30, Peugeot 208 un Porsche Taycan.

Finālisti tika ievēlēti žūrija no 86 auto žurnālisti visā pasaulē. Īss saraksts tiks prezentēts martā Ženēvas autosalonā, bet uzvarētāji tiks paziņoti aprīlī Ņujorkā.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/

Имя:*
E-Mail:
        
Введите код: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Tagi:
     Skati 11 320  |  Atstājiet komentāru
Projektējis BESTNEWSLV-GROUP by DataLife Engine 2019