Mainīt tēmu
Informācija
Aptauja

Какая модель авто вам нравится больше всего?


 
Reklāma

Subaru Forester saņem pienācīgu atjauninājumu

Subaru Forester krosovers, protams, iznāca tieši laikā, kad SUV klase tikai uzņēma apgriezienus tautas mīlestībā un pielūgsmē. Nonākusi plūsmā, uzticams japāņu auto ar pienācīgu tehnisko aprīkojumu un tā laika progresīvām iespējām ātri ieguva autobraucēju cieņu visā pasaulē. Taču vecais vīrs joprojām zaudē pozīcijas, piekāpjoties konkurentiem no Korejas un Vācijas, piedāvājot tirgum lētus un gana labus krosoverus.
Tajā pašā laikā Subaru fani nesteidzas šķirties no sava iemīļotā zīmola, jo zina, ka japāņi vismaz laiku pa laikam, bet diezgan kvalitatīvi atjaunina savu klāstu. Tas notika ar Subaru Forester, kas nesen saņēma grandiozu dzinēju līnijas un pieejamo opciju atjauninājumu.

Jaudas agregātu skaits tika papildināts ar vairākiem benzīna dzinējiem vienlaikus ar vidējo jaudu 180 ZS. Jaunie motori ir veiksmīgi ieņēmuši nišu starp esošajiem dzinējiem, tāpēc pircējiem noteikti būs izvēle. Arī ārēji modelis ir mainījies, saņēmis optiku, radiatoru, riteņus, durvju līstes un kaudzi citu sīkumu.
Runājot par opcijām, to skaits palika nemainīgs, bet paša aprīkojuma kvalitāte ir palielinājusies. Multivides sistēma saņēma palielinātu ekrānu un daudzas jaunas iespējas, audio sistēma ieguva papildu skaļruņus, tika pilnībā nomainīti priekšējie sēdekļi. Kopumā veikto darbu saraksts ir pārsteidzošs, neskatoties uz to, ka krosovera cena ir palikusi gandrīz nemainīga.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/

Имя:*
E-Mail:
        
Введите код: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Tagi:
     Skati 1276  |  Atstājiet komentāru
Projektējis BESTNEWSLV-GROUP by DataLife Engine 2019